Bot's can't complete any building

0

bug appear yesterday, before that game works fine

0

Hi Ahineys,
Are you actually using FAF? Discussions on that forum indicate no.

If you are using FAF then you can paste the replay url directly from the client to make life easier for us to troubleshoot.

0

@relentless

the link on the first post leads me to an 13 year old SupCom post.
BOT ?

0

That would be impressive if it was(I did double check the url as I thought maybe the same :D).

0

He just posted the wrong URL

Per the replay vault, someone with his username is playing FAF games against the AI

Bots aren't doing THAT yet to trick us into reading their posts. Maybe it's only a matter of time.

0

Cool I'll take a squizz tonight and see if I can find the problem replays from his username, the pessimist in me is saying its mods though Uveso's AI is pretty good with them.

0

oh, wrong link, my fault
https://replay.faforever.com/18069885

0

i didn't test SCFA basic bots, playing always with Sorian from faf, Uveso installed just for to be sure what problem not in Sorian bots

0

this is local replay, i dunno how to make it public, if needed

0

@Ahineys

well i viewed the replay but got desyncs.
I was not able to download all mods that are activated in the replay

could you please first disable all your mods and test again ?

"Wyvern Unit Battle Pack"
"T2 T3 Storage FAF Rebalanced"
"Shields v3.6"
"Resources x1.5"
"EXMEX Rebalanced"
"COMMAND UNIT HEALTH X5"
"Reclaim Turret"
"BrewLAN: Additional units"
"EXPERIMENTAL UNIT HEALTH X1.5"
"AI-Uveso"
"Anti Nuke price v3.1"
"No Build Restrictions in Campaign"
"T4 Energy Generators"
"BlackOps FAF: EXUnits"
"10% Particles"
"2x Resources,Storage,BuildRate,BuildRange(RAS)"
"BlackOps FAF: Unleashed"
"T3 Land + Water Engineering Stations v7.1"
"BlackOps FAF: ACUs"
"Total Mayhem"
"TvG_HavocVeterancy_Lite"
"BrewLAN: Gameplays"
"All Faction Quantum Gate"