Building over Wreckages bug

0

I wanted to build up something over some wreckages but the builders (engies, ACU) were stuck at building for ever...

2022090720220907 Tuto on '4 Leaves Clover' Engies and ACU won't build here.jpg

0

We'd need a replay + timestamp to see what is going on!

A work of art is never finished, merely abandoned

0

Just launch the 1st tutorial and try to copy the build order, at least the minimum for you to be able to build something elsewhere.
Then pick your ACU and ask him to build over the wreckages down "South" of 4 Leaves Clover map...
This way you might see what's wrong there.

WARNING: Error running OnStartReclaim script in Entity uel0001 at 1a6f3008: e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua(326): call expected but got table
         stack traceback:
         	e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua(326): in function `GetReclaimCosts'
         	e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\unit.lua(737): in function <e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\unit.lua:716>
WARNING: Error running GetReclaimCosts script in Entity uel0001 at 1a6f3008: e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua(326): call expected but got table
         stack traceback:
         	e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua(326): in function <e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua:324>
WARNING: Failed to get valid reclaim costs from the target
WARNING: Error running OnStartReclaim script in Entity uel0309 at 211c0908: e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua(326): call expected but got table
         stack traceback:
         	e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua(326): in function `GetReclaimCosts'
         	e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\unit.lua(737): in function <e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\unit.lua:716>
WARNING: Error running GetReclaimCosts script in Entity uel0309 at 22108a08: e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua(326): call expected but got table
         stack traceback:
         	e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua(326): in function <e:\faforever data\gamedata\lua.nx2\lua\sim\prop.lua:324>
WARNING: Failed to get valid reclaim costs from the target

On the other hand, I get this can be found at the very first lines of any Log file :

WARNING: Duplicate definition of console command ""
WARNING: Duplicate definition of console command ""
WARNING: Duplicate definition of console command ""
WARNING: Duplicate definition of console command ""
WARNING: Duplicate definition of console command ""
WARNING: Duplicate definition of console command ""
WARNING: Duplicate definition of console command ""
WARNING: GRN: \0003
WARNING: GRN: \0001
WARNING: Blueprints.lua - Preferences file is not found. Skipping pre game data.
WARNING: Blueprints.lua - Preferences file is not found. Skipping pre game data.
WARNING:  NUM PROPS = 4820
INFO: *DEBUG: InitializeScenarioArmies, army = \000Player
INFO: *DEBUG: InitializeScenarioArmies, army = \000Tutorial_AI
INFO: *DEBUG: InitializeScenarioArmies, army = \000NEUTRAL_CIVILIAN
WARNING: GetResource: Invalid name ""
WARNING: GetResource: Invalid name ""
WARNING: GetResource: Invalid name ""
WARNING: GetResource: Invalid name ""
WARNING: GetResource: Invalid name ""
WARNING: GetResource: Invalid name ""
WARNING: Blueprints.lua - Preferences file is not found. Skipping pre game data.
WARNING: Blueprints.lua - Preferences file is not found. Skipping pre game data.
WARNING:  NUM PROPS = 4820
INFO: *DEBUG: InitializeScenarioArmies, army = \000Player
INFO: *DEBUG: InitializeScenarioArmies, army = \000Tutorial_AI
INFO: *DEBUG: InitializeScenarioArmies, army = \000NEUTRAL_CIVILIAN
WARNING: GetResource: Invalid name ""
WARNING: GetResource: Invalid name ""
WARNING: GetResource: Invalid name ""

Except the part that's related to Tutorials, the rest can be met any time in any log file...

0

Here is the replay in attachment šŸ˜Œ -> 20220907 Tutorial 1 (build order) on Four Leaves Clover, Manimal's.7z

0

i can confirm that there is something weird there on that spot
5b90da86-9160-42d9-b8ae-2917f0424bc0-image.png

Commander fails to reclaim walls when i try to build on top
44ec9fe5-12c2-4dbd-bb22-6219dafbae87-image.png

TA4Life: "At the very least we are not slaves to the UI" | http://www.youtube.com/user/dimatularus | http://www.twitch.tv/zlo_rd

0

overcharging that area fixes the issue šŸ˜„

TA4Life: "At the very least we are not slaves to the UI" | http://www.youtube.com/user/dimatularus | http://www.twitch.tv/zlo_rd

0

it fees like all civillian structures are doubled and one of the copies can be reclaimed and one cannot

TA4Life: "At the very least we are not slaves to the UI" | http://www.youtube.com/user/dimatularus | http://www.twitch.tv/zlo_rd

0

It seems to be Props related, but I've not investigated on that...

And this weirdness is not limited to this spot only. It's where there is a wreckage.

0

@zlo said in Building over Wreckages bug:

it fees like all civillian structures are doubled and one of the copies can be reclaimed and one cannot

There was a patch iirc that made civilian wrecks not rebuildabke over

Iā€™m a shitty 1k Global. Any balance or gameplay suggestions should be understood or taken as such.

Project Head and current Owner/Manager of SCTA Project