My FaF client is in a different language

0

That looks like the big where the font that comes with the client gets corrupted somehow during install. You could try a reinstall of the client.
I have seen this before but unfortunately have no idea why it happens.

0

I Tried Re-installing it several times, and even tried an older version of FAF but nothing seems to change the language... somehow it always keeps the same.

0

Have you tried uninstalling, rebooting and then reinstalling? I'm 99% sure this isn't a different language but just an issue with the font. There's just too many letter in orders that don't make any sense no matter what language it is.

0

Legion is correct. It is an issue with the font where it uses the spacing of the correct letter but displays the letter two positions down from it.
Here is a better description of the issue https://stackoverflow.com/questions/66747171/why-javafx-application-and-scene-builder-is-showing-garbled-text

0

Thank you... seems like a lot of work if you dont know coding. But i'll give it a try thank you

0

Well, i dont think i can figure this out.. anyone got an idea on how to fix this ?

0

Have you tried uninstalling, rebooting and then reinstalling as I suggested? Maybe removing the specific font and then reinstalling could also help but I have no idea what it is called.

0

The font is packaged with the client in the install process

0

If the problem is that a font was not installed correctly, can he just install that font, reboot the computer, and then it would work?

Can someone just send him a zip file with the font that he can drop into the windows/fonts directory and that would fix it?

0

It doesn't use a font that is installed with windows. It uses a font that is packaged with the client and placed inside the client's installation directory.

0

Did you try manually deleting any leftover files after deinstalling the client?

0

Or set a different font (one that comes with windows) in a CSS customization file. Where would that go again?

0

I got the same problem. Ive tried to uninstall, restart and install again and it wont work

0

Have you tried all the other approaches in this thread as well?

0

@magge Yea, except this one about css file, I cant find it